OM ANNA
Annas Gourmet fyldt med hjemmelavet lækkerier

Lidt om Annas Gourmet...

Annas Gourmet er en mindre virksomhed, der producerer smagfuld marmelade og chutney i høj kvalitet og med masser af smag.


Annas Gourmet blev grundlagt af Mette Bigum fra Horsens i 2014.

Alle opskrifterne stammer fra Mettes egen mormor Anna, som efterlod en spændende syltebog, der er med til at lede tankerne tilbage til barndomsferier på gården, kærligheden til mad og de danske råvarer.


Mette oplevede hurtigt at de hjemmelavede produkter og genfindelsen af kogekunstens gamle dyder vakte stor begejstring. Virksomheden voksede sig så stor, at det var nødvendigt at overdrage projektet til nye og større kræfter.

Det var essentielt at håndværket, kærligheden til råvarerne og kvaliteten forblev intakt. Udfra de kriterier er Selleberg Specialiteter det oplagte valg.

Dette betyder at produktionen nu er flyttet til Selleberg Herregård på Fyn.


Nærmere information om de enkelte produkter findes under fanen ”Sortiment”. Her kan du læse mere om hvor råvarerne kommer fra og hvad produktet indeholder.


Vi kvalitetstester vores produkter hver dag, så du kan være sikker på at få den samme gode smag med hjem hver gang. Men skulle du mod forventning ikke være tilfreds, så kontakt os hurtigst muligt så vi kan rette op på problemet.

Copyright © ANNAS GOURMET                      ANNAS GOURMET // Kertemindevejen 23 // 5290 Marslev // M. info@annasgourmet.dk // T. 40607831 // Cvr. 37 15 80 70         Webdesign by GRAPHIC LIVING