Chokoladekage med Sellebergs kirsebærsirup

4 personer

Du skal bruge:
1 fl. Selleberg Kirsebærsirup
100 g. mørk chokolade
160 g. blødt smør
200 g. st. melis
2 æg
60 g hvedemel
125 g. nødder
1 spsk. Kakaopulver
½ stang vanille
1,5 dl. letpisket fløde 

Fremgangsmåde:
1.smelt chokolade
2. rør smør og sukker sammen
3. tilsæt æg et ad gangen
4. bland mel, kakao, vanille og hak. Nødder
5. bland skiftevis den afkølet chokolade og melblandingen i smør/æggemassen
6. bages 35 40 min. I rund springform 175 grader

Afkøl kagen til den er lun. Anrettes herefter i brud evt. med lidt is og flødeskum vendt med lidt kirsebærsirup, og til sidst rigelig kirsebærsirup.

TIPS!  -  Du kan eventuelt anrette med friske kirsebær i sæson.